Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 20
Prispôsobenie slovenskej dopravnej legislatívy medzinárodným štandardom. Podnikateľská politika EÚ. Súčasný stav a vývoj malého a stredného podnikania na Slovensku. NARMSP Bratislava. Sociálna politika spoločenstva. Sociálne zabezpečenie na Slovensku. Bezpečnosť a ochrana zdravia. Legislatíva.