Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 24
Súčasný stav a vývoj colnej, zahraničnej, bezpečnostnej politiky na Slovensku. Členstvo Slovenska v mnohých medzinárodných organizáciách. Implementácia politík spoločenstva na Slovensku. Finančná kontrola. Rozpočet Slovenska v strednodobom časovom horizonte.