Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 26
Z posudku Európskej komisie k žiadosti SR o vstup do EÚ. Hospodárska súťaž. Telekomunikácie. Nepriame zdaňovanie. Poľnohospodárstvo. Doprava. Zamestnanosť a sociálna politika. Regionálna politika. Životné prostredie. Ochrana spotrebiteľa. Spravodlivosť a vnútorné veci. Colná správa. Finančná kontrola. Všeobecné vyhodnotenie.