Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 25
Odhad výdavkov a nákladov, ktoré by malo Slovensko pri vstupe do EÚ. Predpoklady príjmov. Administratívna spôsobilosť. Administratívne štruktúry. Spôsobilosť administratívy a súdnictva. Kľúčové oblasti pre implementáciu acquis.