Shrnutí posudku Evropské komise, týkající se žádosti o členství v Evropské unii předurčené Slovenskem
Obsah žiadosti Slovenska o vstup do Európskej únie. Kritériá stanovené Európskou radou na zasadaní v Kodani pre štáty strednej a východnej Európy. Politické a hospodárske problémy Slovenska. Zhodnotenie schopnosti Slovenska splniť záväzky vyplývajúce z členstva v EÚ. Administratívna právna spôsobilosť Slovenska.