Ekonomická kriminalita - Šporer, P.
Z obsahu: Na Slovensku sa robia ekonomické podvody za miliardy korún. Ohlasovacou povinnosťou o podozrivých osobách chce finančná polícia zaviazať aj herne a kasína. Etapy prania špinavých peňazí. Len za prvých osem mesiacov tohto roku policajti mapujú ekonomickú kriminalitu za vyše 16 miliárd korún. Policajti nitrianskeho pracoviska Úradu finančnej polície majú bohaté skúsenosti.