Byť blízko klientom Extra príloha - Bukovská, E.
Slovenská poisťovňa, a.s. a jej postavenie v konkurenčnom prostredí trhu poistných produktov. O spôsobe vysporiadania sa s poistnými udalosťami, ktoré vznikli v dôsledku povodní na Slovensku hovorí prezidentka Slovenskej poisťovne Ing. E. Bukovská. Očakávané zmeny v štruktúre dopytu po poistných produktoch. Hodnotenie činnosti Slovenskej asociácie poisťovní.