Finančná analýza v poisťovniach - Majtánová, Anna
Finančná analýza v podmienkach poisťovní. Vzorce na výpočet finančnej analýzy. Získavanie vstupných údajov zo súvahy a výsledovky. Problémy pri finančnej analýze poisťovní.