Nové fenomény na poistnom trhu - Murgaš, M.
Dokončenie série článkov o poistnom trhu na Slovensku. Alternatívne počty poistencov v r. 1997-2001. Ročná suma príspevku poistenca a zamestnávateľa doplnkového dôchodkového poistenia. Splátky začiatočného vkladu. Výdavky na správu majetku. Tvorba rezervného fondu.