Důchodové systémy zemí střední a východní Evropy v období transformace - Klimentová, J.
Stav dôchodkových systémov zabezpečenia v krajinách strednej a východnej Európy. Typy dávok v základných priebežne financovaných systémoch. Penzijný vek a očakávaná doba dožitia. Ekonomický vývoj a indexácia dôchodkov. Financovanie systému dôchodkového zabezpečenia. Doplnkové dôchodkové systémy. Hlavné trendy v systéme financovania dôchodkového poistenia.