Dôchodkové zabezpečenie v ČR po roku 1995 Zmluva medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o sociálnom zabezpečení - Malinová, H.
Zmeny v sociálnom zabezpečení, ktoré nastali od 1.1.1996 na základe zákona č.155/1995 Zb. o dôchodkovom poistení v ČR. Prijatím zákona sa zmenili vekové hranice pre odchod do starobného dôchodku a výpočet výšky dôchodku. Starobný dôchodok a vekové hranice v ČR. Dôsledky zmien v dôchodkovom poistení v ČR pre občanov SR pracujúcich na území ČR. Súbeh starobného dôchodku a zárobku. Výška dôchodkov podľa českých predpisov. Vdovské a čiastočné invalidné dôchodky.