Model poistenia v nezamestnanosti v Slovenskej republike - Ivan, M.
Referát Ing. M. Ivana, generálneho riaditeľa Národného úradu práce na Konferencii o sociálnom zabezpečení v krajinách strednej a východnej Európy. Právna úprava zamestnanosti, zákony o zamestnanosti na Slovensku. Podmienky vzniku nároku na podporu v nezamestnanosti. Príspevky na poistenie v nezamestnanosti. Vymeriavací základ na určenie výšky príspevku na poistenie.