Systém dôchodkového poistenia v Českej republike - Dostál, J.
Referát J. Dostála, námestníka ministra práce a sociálnych vecí ČR na Konferencii o sociálnom zabezpečení v krajinách strednej a východnej Európy. Hlavné zásady sociálnej reformy ČR. Reforma systému dôchodkového poistenia. Systém povinného dôchodkového poistenia. Zákon o dôchodkovom poistení. Financovanie systému povinného dôchodkového poistenia. Rozvoj systému základného dôchodkového poistenia. Doplnkové dôchodkové poistenie so štátnym príspevkom. Ďalší vývoj systému dôchodkového poistenia.