Riadenie spotreby elektrickej energie v Slovenských elektrárňach, a.s. - Dohňanský, Ján
Projekt riadenie spotreby - Demand Side Management (DSM) ako nová filozofia v elektrárenstve, ktorá sa opiera o myšlienku znížiť spotrebu elektriny u existujúcich zákazníkov bez zníženia kvality služieb a usporenú časť ponúknuť novým zákazníkom. Projekt DSM v USA. Financovanie programov DSM. Prostriedky pre rozvoj DSM v Slovenských elektrárňach. Implementácia princípov DSM.