Považské strojárne hospodárili minulý rok so stratou 1,64 miliardy korún - Kuča, Š.
Hospodárenie Považských strojární (PS), a.s., Považská Bystrica v r. 1996 - strata 1,64 miliardy korún. Hospodárske ukazovatele PS, a.s. - negatívny vývoj vo väčšine ukazovateľov. Filozofia novej organizačnej štruktúry PS, nové holdingové usporiadanie spoločnosti.