Zbrane: ekonomika, technológie a trh - Hričovský, M.
Situácia vo výrobe a zahraničnom obchode zbrojárskeho priemyslu. Najväčšie koncerny v obrannom priemysle. Reštrukturalizácia amerického zbrojárskeho priemyslu a program podpory exportu. Koncentrácia zbrojárskeho priemyslu ázijských krajín. Perspektívne výhody členstva Slovenska v NATO pre slovenský zbrojársky priemysel. Fúzie amerických zbrojárskych podnikov. Rozdiel medzi európskym a americkým trhom v zbrojárstve.