Kvantifikácia nákladov a škôd
Kvantifikácia nákladov a škôd spôsobených povodňami k 14. 7. 1997. Náklady na záchranné práce. Náklady na zabezpečovacie práce. Škody na majetku štátnych organizácií. Škody na majetku obyvateľstva. Škody na majetku obcí.