Automobil '97
Z obsahu: Osobné automobily na slovenskom trhu (obrazové prílohy deviatich tried automobilov - mini, malé, nižšej strednej triedy, strednej triedy, vyššej strednej triedy, luxusné, športové a GT, 4 krát 4 špeciál, veľkopriestorové automobily). Daewoo investuje a obsadzuje pozície na automobilových trhoch. Francúzsky šarm a avantgardná technika (Citroen). Výška havarijného poistenia nových vozidiel sa v SR ročne približuje k jednej miliarde korún. Leasing ako forma obstarania osobného automobilu.