Slovenské podniky naivne očakávajú, že budú automaticky vyrábať a dodávať pre finálnych producentov vozidiel - Richter, A.
Rozhovor so splnomocnencom vlády pre automobilový priemysel A. Richterom. Príprava dlhodobej stratégie automobilovej výroby na Slovensku. Súčasný stav automobilového priemyslu SR. Snaha Slovenska, popri Volkswagene, o výrobu ďalšieho osobného auta. Perspektíva slovenského automobilového priemyslu.