Spoločnosť Airbus čelí Boeingu
Memorandum porozumenia, ktoré podpísali štyria vlastníci spoločnosti Airbus (Daimler Benz Aerospace, British Aerospace, Aerospatiale, Casa). Podiel jednotlivých akcionárov na spoločnosti. Postavenie spoločnosti Airbus v rámci konkurencie. Podiel jednotlivých podielnikov spoločnosti na výrobe lietadiel.