Ekonomická diferenciácia európskych agroštruktúr - Podolák, Alojz
Charakteristika súčasného svetového poľnohospodárstva. Ekonomická diferenciácia makroekonomických ukazovateľov podielu poľnohospodárstva. Diferenciácia disponibility a cenovej úrovne pôdneho fondu. Diferenciácia úrovne aktívnej populácie krajín európskych agroštruktúr. Produkčno-intenzitná a obchodná diferenciácia vybraných komodít.