Finančné zdroje a platobná schopnosť poľnohospodárskych družstiev - Hacherová, Žofia
Súčasné finančné hospodárenie poľnohospodárskych družstiev. Nepriaznivá ekonomická situácia dosahovania hospodárskeho výsledku. Problémy platobnej neschopnosti, nedostatku vlastných disponibilných peňažných prostriedkov, obmedzenej prístupnosti k čerpaniu bankových úverov.