Marketingové informácie v riadení poľnohospodárskeho podniku - Kretter, Anton
Pre racionálne a účinné využívanie marketingu v agropotravinárskom komplexe je žiaduce disponovať vhodnými, systémovo usporiadanými bázami dát aktuálnych informácií. Návrh štruktúry ukazovateľov marketingového informačného systému (MAIS) pre prácu podnikového manažmentu. Základné tematické okruhy informačnej bázy MAIS: spotrebiteľ, odberateľ, konkurencia, výrobca, dodávateľ, prostredie.