Zhodnotenie podnikateľskej aktivity vo vinohradníctve - Pekárik, Š.
Hodnotenie podnikateľskej aktivity vo vinohradníctve v SR z pohľadu ekonomiky výroby hrozna vo vybranom súbore vinohradníckych podnikov. Využitie štatistických metód pri meraní úrovne a variability vybraných výrobných a hodnotových ukazovateľov. Vývoj hektárových úrod hrozna. Vývoj vlastných nákladov. Veľkosť a tvorba tržieb a zisku pri výrobe hrozna.