Nový model školského stravovania
Uplatňovanie nového modelu organizácie výroby jedál v zariadeniach školského stravovania od 1. sept. 1997. Hlavným cieľom modelu je zabezpečiť efektívnejšiu výrobu kvalitnejšej stravy, s dodržaním nových odporúčaných výživových dávok. Znižovanie nákladov štátu z prostriedkov štátneho rozpočtu na úhradu režijných nákladov na výrobu hlavného jedla. Spôsob realizácie a etapa realizácie uplatňovania modelu.