Spôsoby účtovania a zdaňovania rôznych foriem stravovania. 1 - Vanko, Jozef
Zamestnávateľ je povinný zabezpečovať stravu pre zamestnancov. Rôzne spôsoby zaobstarávania stravy. Legislatívne normy. Od. 1.1.1997 vytvorenie rovnakých podmienok pre zamestnancov bez ohľadu na to, akým spôsobom sa stravovanie zabezpečuje. Spôsoby účtovania a zdaňovania rôznych foriem stravovania. Stravovanie zabezpečované vo vlastnom zariadení: a) vo vlastnej réžii, b) dovozom, úpravou a výdajom vo vlastnej réžii. Účtovné prípady.