Účtovanie a zdaňovanie rôznych foriem stravovania. 2 - Vanko, Jozef
Stravovanie zabezpečované v cudzom zariadení. Stravovanie zabezpečované v spoločnosti pre vlastných zamestnancov. Účtovné operácie v podniku, ktorý zabezpečuje stravovanie. Stravovanie zabezpečované v spoločnosti prevádzkujúcej reštauračné stravovanie. Príklady.