Účtovanie a zdaňovanie rôznych foriem stravovania. 3 - Vanko, Jozef
Stravovanie prostredníctvom sprostredkovateľskej organizácie, ktorá sama neposkytuje stravovacie služby, ale ich len sprostredkuje od iných. V tejto forme stravovania majú stravné lístky hodnotu cenín. Účtovné prípady. Príklad.