Manažér nemusí byť hnacím motorom firmy - Perlaki, I.
Jedným z predpokladov vybudovania úspešnej firmy je formulácia jej strategickej vízie. Strategickú víziu možno chápať ako projektovú dokumentáciu. Formulácia strategickej vízie je ovplyvnená štyrmi faktormi (východiskami) pre strategické vízie. Úloha manažérov pri budovaní dlhodobo úspešnej firmy.