Smery zdokonaľovania manažérskych schopností u agromanažérov - Višňovský, Jozef
Skúmanie názorov 13 vrcholových manažérov podnikov agrorezortu SR na podmieňujúce faktory úspešnosti v manažérskej práci a na tzv. vzdialenosť medzi ich súčasnými schopnosťami a ideálnou úrovňou týchto schopností. Stanovenie oblastí zamerania vzdelávacích aktivít pre vrcholových manažérov.