Úloha dôvery v obchodných vzťahoch - Morár, Štefan
Získavanie dôvery obchodných partnerov. Vplyv postojov na úspešné uzavretie obchodného kontraktu. Informácie ako motivačný predpoklad zmeny správania sa obchodných partnerov. Účinky stratégií rokovania pri získavaní novej objednávky.