Seminár o nezávislosti a pluralite médií v Sofii sa orientoval na strednú a východnú Európu - Babitzová, Eva
Sofia, september 1997 - seminár o podpore nezávislých a pluralitných médií krajín SVE. Diskusia v rámci šiestich tematických panelov. Médiá a demokracia, právny a politický rámec slobody médií, násilie voči médiám a novinárom, zodpovednosť novinárov. Ľudské zdroje v oblasti médií. Budúcnosť komunikácie. Slovensko ako problematická krajina v oblasti nezávislosti a plurality médií.