Základní, obecně uznávané zásady účetnictví v tržní ekonomice: význam a klasifikace. 1 - Janout, J.
Význam všeobecne uznávaných zásad v účtovníctve. Teoretické východiská zásad. Podstata a klasifikácia medzinárodných účtovných štandardov.