Finanční projektování - Jindřichovská, Irena
Využitie finančného projektovania. Pravidlá finančného projektovania. Postup pri finančnom projektovaní: projekcia súvahy, projekcia výkazu ziskov a strát, odhad prvotných výrobných nákladov, mzdy, odpisy hmotného a nehmotného investičného majetku, tržby z predaja investičného majetku a materiálu, finančné náklady, ostatné položky výkazu ziskov a strát, konečný odhad na súvahu.