Akcie bratislavskej Protetiky odporúčame strednodobo držať Príloha - Kukučka, J.
Výrobný program Protetiky, a.s. Bratislava. Ekonomicko-finančná analýza spoločnosti. Celková zadlženosť a likvidita. Dividendová politika spoločnosti. Swot analýza.