Kafiléria: strednodobá investícia Príloha - Kukučka, J.
Profil Kafilérie, a.s. Senec. Ekonomicko-finančná pozícia spoločnosti. Koeficient likvidity. Obchodovanie s akciami a rast dividend. Štruktúra akcionárov. Swot analýza.