Odporúčanie: akcie nepredať Príloha - Kukučka, J.
Profil akciovej spoločnosti Novoker, a.s. Lučenec zaoberajúcej sa výrobou keramických výrobkov. Ekonomicko-finančná analýza spoločnosti. Vývoj koeficientov likvidity a zadlženosti. Štruktúra akcionárov. Dividendy pre akcionárov v strednodobom výhľade. Analýza silných, slabých stránok, príležitostí a rizík spoločnosti Novoker, a.s.