Perspektívne akcie Váhostavu Príloha - Kukučka, J.
Finančno-ekonomická analýza akciovej spoločnosti Váhostav, a.s. Žilina. Základná charakteristika spoločnosti. Finančné a ekonomické ukazovatele. Swot analýza. Vývoj ukazovateľa likvidity. Štruktúra vlastníkov spoločnosti v percentách k 15.6.1997. Vyhodnotenie investícií do akcií spoločnosti.