Vyhliadky sú priaznivé Príloha - Kukučka, J.
Ekonomicko-finančná analýza Košickej mliekárne, a.s. Košice. Výroba a odbyt mliekarenských výrobkov. Vývoj koeficientov likvidity. Štruktúra akcionárov a výnosovosť akcií. Swot analýza.