Certifikace není strašidlo Totální kvalita. 2 - Hnátek, J.
Zavádzanie systému komplexného riadenia akosti v malých a stredných podnikoch. Analýza systému riadenia akosti podľa požiadaviek normy ISO 9001. Komunikačná príprava - kľúčová úloha v certifikačnom procese. Mapovanie - zisťovanie neodstatkov produktov, ktoré nezodpovedajú požiadavkám zvolenej normy.