Zásoby - význam, obsah, účtovanie Praktické skúsenosti z a.s. Chemolak, Smolenice
Kategórie zásob, účtovanie o zásobách. Riadenie zásobovacieho procesu v podmienkach a.s Chemolak Smolenice. Štruktúra zásob. Obežný majetok podniku. Znižovanie stavu zásob surovín. Využitie skladu technického materiálu.