Kam kráča slovenský mediálny a reklamný trh - Mazág, M.
Rozhovor s M. Baranovičom, generálnym riaditeľom vydavateľstva Euroskop o súčasnom mediálnom a reklamnom trhu na Slovensku. Nárast počtu nových médií na slovenskom trhu. Súčasné vzťahy médií a reklamných agentúr. Činnosť KRAS-u v reklamnom prostredí v oblasti vzťahov medzi médiami a reklamnými agentúrami. Perspektívy mediálneho trhu. Zahraničný trend expanzie reklamy do oblasti regionálnych médií.