Nová kampaň Pravdy tak trochu provokuje
Komentár k novej imidžovej kampani Pravdy. Stratégia a zameranie reklamnej kampane pod názvom Triezvy pohľad na svet. Priebeh prípravy marketingovej komunikácie Pravdy, ktorú realizovalo kreatívne štúdio Juraja Vaculíka.