Postoj české veřejnosti k současné reklamě
Výsledky prieskumu agentúry Mark Test týkajúcej sa názoru obyvateľov Českej republiky na reklamu, jej intenzitu a všeobecné požiadavky obyvateľov na reklamu. Vplyv reklamy na frekvenciu nákupu. Postoj k reklame so sexuálnymi motívmi. Názory na reklamu na cigarety.