Benzinol - partner na cestách - Krajniak, D.
História firmy Benzinol. V súčasnosti je Benzinol akciovou spoločnosťou s 51 perc. účasťou Slovnaftu, a.s. Firma poskytuje priame služby motoristom v rámci čerpacích staníc a predajom ropných výrobkov. V rámci nepriamych služieb poskytuje firma bezhotovostný platobný styk prostredníctvom platobných kariet Benzinol. Ekologický program Benzinolu. Štruktúra majetku Benzinolu a jeho hospodársky výsledok za sledované obdobie.