Palivá a ekológia - Janků, Jaroslav
Z obsahu: Výroba biogénnych a ekologických palív sa bez dotácií pravdepodobne skončí. Svet hľadá ekologicky únosné alternatívne zdroje kvapalných palív. Repka je z mnohých hľadísk výhodná plodina.