Energia strategického významu - Rajzinger, J.
Charakteristika súčasných ekonomických parametrov prepravy plynu cez územie Slovenska. Technická úroveň plynovodov a ich technické parametre. Stav kompresorových staníc. Vývoj prepravy plynu cez územie Slovenska. Medzinárodné kontakty s európskym plynárenstvom.