Zemný plyn - energia budúcnosti - Ducký, Ján
Rozhovor s generálnym riaditeľom J. Duckým o mieste plynárenstva v slovenskej ekonomike. Hodnotenie súčasného stavu plynárenstva v porovnaní so svetovým štandardom. Výsledky konkurenčného boja medzi rôznymi zdrojmi energie v európskom priestore a v slovenskej ekonomike. Perspektíva vývoja spotreby plynu na Slovensku. Perspektíva vývoja cien energií. Hodnotenie organizačnej štruktúry SPP. Problém diverzifikácie zdrojov energie. Spolupráca SPP s plynárenskými spoločnosťami. Príprava energetického zákona a jeho význam pre slovenské plynárenstvo.