Matador Púchov čelí tlaku konkurencie prípravou spoločného podniku s japonskou firmou Bridgestone - Kuča, Š.
Pôsobenie firmy Matador, a.s., Púchov - výroba pneumatík. Silná konkurencia na svetových trhoch v oblasti pneumatík. Perspektíva založenia spoločného slovensko-japonského podniku - firma Matador Púchov a japonská firma Bridgestone. Podmienky pre vytvorenie spoločného podniku.