O budúcnosti rozhodne odbyt Hutníctvo je stabilizujúcim prvkom slovenskej ekonomiky
Analýza ekonomického vývoja hutníctva. Výroba hutníckeho tovaru dosiahla v r. 1996 na Slovensku objem 69,3 mld. Sk. Celkové výnosy v odvetví hutníctva v r. 1996 boli 77,3 mld. Sk. Vývoj uhoľného baníctva po r. 1989. Magnezitový priemysel SR. Zmeny v odvetví geológie v období rokov 1990-1996. Sortiment výroby v hutníctve.